top of page

Alexander Lowen i jo en Nieuwpoort (Bèlgica), en maig del 1986.

Robert Lewis i jo en Llançà (Girona),

en agost del 1990.

Áreas de especialización

Diplomada en Psicologia i titulada com Analista, Supervisora i Formadora  Bioenergètica.

Les meves formacions inicials van ser en Psicologia Humanista amb el “Institute for the Development of Human Potencial of London",  Diplomada en Psicologia, Seminaris de formació en Psicoanàlisi, Freud y Lacan.

Posteriorment vaig adquirir una formació en Anàlisi Bioenergètica en el “International Institute for Bioenergetic Analysis of New York” i “L’Associació Catalana en l’Anàlisi Bioenergètica”. Primer, titulada com a Analista Bioenergètic i anys més tard com a Supervisora i Formadora Local.

Després vaig fer seminaris i workshops de Post-formació amb diversos Formadors Internacionals com Robert  Lewis (1), Jean Marc Guillerme, Mikel Maley, Vivian Guze, Denis Royer, Jacques Berliner, Ed Svasta, Vivian Joyce, Guy Tonella, Josette Amirault, David Boadella, Harry Brown, Albert Rams, Ronald Robbins, David Campbell, etc.

Vaig fer un Intensiu de teràpia amb Alexander Lowen a Sevilla.

Des de la meva trobada amb l'Anàlisi Bioenergètica d'Alexander Lowen, sempre he continuat treballant i investigant sobre la relació cos-ment com a forma de vida i de resolució dels conflictes de les persones. La meva vocació m'ha portat incessantment a investigar i elaborar nous projectes en els quals realitzo la meva professió.

Dins d'aquest marc, fundem amb altres col·legues l’ESCOLA DEL COS, constituïda per diversos professionals de la salut que treballem amb l'Anàlisi Bioenergètica.

Durant aquest any 2020, hem obert un nou centro en l’Eixample de Barcelona.

I en els últims 10 anys m'he dedicat a la Supervisió individual i grupal d'altres terapeutes. També he treballat com Trainer local en dos grups de formació vinculats al “International Institute for Bioenergetic Analysis of New York”.

 

 

“Estar en contacte al Si Mateix, és estar en contacte amb el cos i els seus sentiments"

 Alexander Lowen

 

 

(1)

Definició del trauma de xoc cefàlic

Quan diem que una persona “viu al seu cap” volem dir amb això que s'està mantenint en xoc amb el seu cap... El seu cap s'ha transformat en una fortalesa cerebral: ja no se sent com a part del seu cos vivent, es mou a penes amb l'ona respiratòria que expandeix i contreu la resta del cos. La ment dins d'aquest cap en xoc es disocia del procés vital.

Pot ser que sembli contra-intuïtiu, però és cert que un pacient en aquest estat de xoc no experimenta el seu cap com una part tridimensional del seu cos. És a dir, el seu cap està entumit, així que ell no pot sentir el seu pes, la seva calor, la seva carn i la seva sang. L'única cosa que aconsegueix adonar-se és que la ment dins del seu cap mai descansa i que ell està separat d'un contacte profund de si mateix.

Robert Lewis

Foto de Alexander Lowen y Margarita Òdena
Foto de Robert Lewis y Margarita Òdena
bottom of page